Gårdskafé


GÅRDSKAFÈ

I vårt fina lilla gårdskafé vill vi ge dig det där lilla extra och vi hoppas att du hittar något som faller dig i smaken bland våra smörgåsar, lätta rätter söta bakverk och delikatesser – allt bakat och tillrett i kaféets eget kök. Vi använder vår egen rapsolja och rapsfrön i maten och bakverken men ibland slinker det ner en och annan klick smör.


Gårdskaféet är framför allt öppet under sommaren och under högtider men vi har även temadagar utspritt under året samt när vi får besök av större grupper och studiebesök.

Kaféet rymmer 50 gäster och om vädret tillåter går det även utmärkt att sitta på vår uteservering.

Varmt välkomna till oss!

Mer information om våra aktiviteter på gården hittar ni här.
 


ÖPPETTIDER

HÖSTEN

Kom till vårt bebiskafé i gårdskaféet i höst med start 21 augusti. Varje träff har vi olika teman och förmiddagen avslutas med lunch och kaffe. I priset ingår aktivitet, lätt lunch (undantaget den 22/10 då det är fikabuffé) samt kaffe. Lunchen finns både som gluten och laktosfritt alternativ, föranmäl. I höst har vi extrainsatta datum då vi sett en stor efterfrågan. Läs här för mer infomation om varje träff.

Datum: 21/8, 26/8, 15/9, 24/9, 30/9, 20/10, 22/10, 20/11 och 25/11 
Öppet: kl. 11–13
Pris: 150 kr/träff

Övriga tider har vi öppet för större sällskap efter bokning. Vänligen kontakta Anja på [email protected] eller 0414-32003 för bokning.

Kom frisk och håll avstånd
Vi har spritstationer och luftigt mellan borden. Max 10 personer i butiken åt gången.
Vi håller öppet så länge vi kan och annonserar nya aktiviteter efter hand så kika gärna in på hemsidan eller sociala medier innan du besöker oss.

Varmt välkommen till oss!