Gårdskafé


GÅRDSKAFÈ

I vårt fina lilla gårdskafé vill vi ge dig det där lilla extra och vi hoppas att du hittar något som faller dig i smaken bland våra smörgåsar, lätta rätter söta bakverk och delikatesser – allt bakat och tillrett i kaféets eget kök. Vi använder vår egen rapsolja och rapsfrön i maten och bakverken men ibland slinker det ner en och annan klick smör.


Gårdskaféet är framför allt öppet under sommaren, men har även öppet under påsk och andra storhelger och när vi får besök av större grupper och studiebesök.

Kaféet rymmer 50 gäster och om vädret tillåter går det även utmärkt att sitta på vår uteservering.

Varmt välkomna till oss!

Mer information om våra aktiviteter på gården hittar ni här.
 


ÖPPETTIDER

SOMMARÖPPET

22 juni-14 augusti:
Vardagar kl. 11.00-17.00

Picknickkasse

Kom förbi oss i sommar och hämta upp en picknickkasse från gårdskaféet med goda sallader, mackor, smaskiga desserter och dricka. Hitta din favoritplats på vandring i något av alla natursköna områden på Österlen och njut. Här kommer några av våra tips för din picknick. Boka innan på [email protected]

Kom frisk och håll avstånd

Vi har spritstationer och luftigt mellan borden både ute och inne. 
Vi håller öppet så länge vi kan och annonserar nya aktiviteter efter hand så kika gärna in på hemsidan eller sociala medier innan du besöker oss.

Övriga tider har vi öppet för större sällskap efter bokning. Vänligen kontakta Anja på [email protected] eller 0414-32003 för bokning.

Varmt välkommen!