Tjäna pengar till klassen

Så här går det till:

1. Utse en myndig kontaktperson/förälder. Denna person ansvarar för beställning och insamling av beställningslistor samt att betala fakturan när ni är klara med er försäljning. Kontakta oss för mer information.

Vi rekommenderar en beställningslista per säljare och kanske någon extra att lägga på mammas eller pappas jobb.

2. När ni har fått era beställningslistor är det bara att ut och sälja! När ni är klara och har nått era säljmål så räknar ni ihop hur mycket ni har sålt. Varje säljare behåller ”Del 1” av Beställningslistan men klipper av ”Del 2” och lämnar till kontaktpersonen. En säljperiod brukar vara mellan 2-6 veckor. Kontaktpersonen räknar ihop och skickar iväg beställningen till oss.

3. Inom 10 dagar levereras beställningen till den leveransadress som kontaktpersonen angivit. Varje säljare delar med hjälp av ”Del 1” i Beställningslistan ut sina beställningar och tar betalt. Ni behåller er förtjänst och vi skickar en faktura på resten!

Såhär mycket tjänar ni:

En flaska smaksatt rapsolja kostar 57 kr ut till kund, ni tjänar 22,28 kr/flaska. En presentförpackning kostar 141 kr ut till kund, ni tjänar 36,84 kr/presentförpackning.

Exempel:

Är ni 27 stycken som säljer och alla säljer 10 st presentförpackningar och ytterligare 5 rapsoljeflaskor vardera var så tjänar ni 12 954,60 kr.

Är ni intresserade?
Kontakta Linus på info@gunnarshog.se.