Tjäna pengar till klassen

Så här går det till:

1. Utse en myndig kontaktperson/förälder. Denna person ansvarar för beställning och insamling av beställningslistor samt att betala fakturan när ni är klara med er försäljning. Kontakta oss för mer information.

Vi rekommenderar en beställningslista per säljare och kanske någon extra att lägga på mammas eller pappas jobb.

2. När ni har fått era beställningslistor är det bara ut och sälja! När ni är klara och har nått era säljmål så räknar ni ihop hur mycket ni har sålt. Varje säljare behåller ”Del 1” av Beställningslistan och lämnar ”Del 2” till kontaktpersonen. En säljperiod brukar vara mellan 2-6 veckor. Kontaktpersonen räknar ihop och skickar iväg beställningen till oss.

3. Inom 10 dagar levereras beställningen till den leveransadress som kontaktpersonen angivit. Varje säljare delar, med hjälp av ”Del 1” av Beställningslistan, ut sina beställningar och tar betalt. Vi skickar en faktura till kontaktpersonen och resterande pengar som är kvar när ni har betalt fakturan behåller ni!

Såhär mycket tjänar ni:

En flaska smaksatt rapsolja kostar 57 kr ut till kund, ni tjänar 22,28 kr/flaska. En presentförpackning kostar 150 kr ut till kund, ni tjänar 45,84 kr/presentförpackning.

Exempel:
Är ni 20 stycken som säljer och alla säljer 10 st presentförpackningar och ytterligare 5 flaskor smaksatt rapsolja vardera så tjänar ni 11 396 kr.

Är ni intresserade?
Kontakta Linus på 0726-01 84 53 eller linus@gunnarshog.se

Kontakta oss