Välkommen till vår Gårdsbutik

I vår gårdsbutik hittar du hela vårt sortiment. Här finns såklart vår varsamt kallpressade rapsolja i olika storlekar och förpackningar. Vi har också en rad smaksatta rapsoljor, kryddade och smaksatta med endast naturliga smaker. Tillsammans med vår egen kallpressad linfröolja, linolja, marmelad, müsli och vinäger finns här också, senap, kryddor, honung, ägg och mycket annat gott. Har det med mat och kvalitet att göra så finns det alldeles säkert i vår gårdsbutik.

Vi som jobbar i gårdsbutiken är väl hemma bland alla våra produkter och vi tipsar dig mer än gärna om hur de bäst kan användas. Gårdsbutiken är öppen hela året, med utökade öppettider från april och fram till december.

Kom frisk och håll avstånd
Vi har ”spritstationer” och max 10 personer i butiken åt gången. Vi håller öppet så länge vi kan och annonserar nya aktiviteter efter hand, kika här eller i våra sociala medier innan du besöker oss.

Beställ och hämta
Beställ och hämta din färdigpackade kasse varor hos oss på gården! Kika in i nätbutiken och ring eller maila oss vilka varor du vill beställa så packar vi och kommer ut med din kasse till dig i bilen. Betala smidigt med Swish.

GÅRDSBUTIK

Vi har öppet

Österlen Lyser
5-6 november
Kl. 9-22

April-december
Vardagar kl. 8-17
Helger kl. 9-16

Januari-mars
Vardagar kl. 8-17
Lördag kl. 9-16
Söndag STÄNGT

Första timmen har vi öppet för dig som befinner dig i riskgruppen.