Välkommen hem till oss

Vi som driver Gunnarshögs gård heter Erik, Anja, Lisbeth och Gunnar. Vi har förmånen att bo och verka på det natursköna Österlen, i ett böljande landskap, bland guldgula rapsfält. Här odlas de råvaror som vi sedan vidareförädlar och säljer i vår gårdsbutik och till återförsäljare runt om i landet. Gunnarshögs Gård är en släktgård som tillhört familjen Nilsson sedan 1897.

Verksamheten har utvecklats från ett traditionellt jordbruk till ett nytänkande livsmedelsföretag med kallpressad rapsolja i fokus. Rapsen odlas på vår egen gård eller alldeles i närheten, vilket ger oss full kontroll över hela produktionen, från frö till flaska. Kallpressningen sker på gården och är en mycket skonsam process, som med låg temperatur och mekanisk kraft ”trycker” ut oljan ur fröna.

Detta ger oss en rapsolja av högsta kvalitet, med naturligt gyllengul färg och härligt nötig smak. Vi hoppas och tror också att vår lokala produktion kan bidra till en mer levande landsbygd, en hållbar utveckling samt ger dig möjligheten att göra hälsosamma val som ger bra livskvalitet. I vår välbesökta butik hittar du, förutom alla våra olika sorters oljor, även vinäger, senap, kryddor och marmelader.

I vårt sommaröppna gårdskafé kan du njuta av läckra smörgåsar och söta delikatesser, allt bakat och tillrett i eget kök.

Kom gärna förbi oss på gården, så berättar vi mer!

Lär känna oss som jobbar här

Matilda Nilsson

Föräldraledig

Mikael Nilsson

Underhåll och Verkstad

Emma Johansson

Gårdskafé & Gårdsbutik

Olivia Jürs

Gårdskafé & Gårdsbutik

Selma Kjellberg

Gårdskafé & Gårdsbutik

Tova Ljungberg

Gårdsbutiken

Ulrika Österlind

Gårdsbutiken

Hanna Gustafsson

Gårdskafé & Gårdsbutik

Isabelle Månsson

Gårdsbutiken

Wilma Fremner

Gårdsbutiken

Charlotta Linton

Gårdskafé & Gårdsbutik

Birgitta Malmborg

Gårdsbutiken