Välkommen hem till oss

Vi som driver Gunnarshögs Gård heter Erik, Anja och Lisbeth. Vi har förmånen att bo och verka på det natursköna Österlen, i ett böljande landskap, bland guldgula rapsfält. Här odlas de råvaror som vi sedan vidareförädlar och säljer i vår gårdsbutik och till återförsäljare runt om i landet. Gunnarshögs Gård är en släktgård som tillhört familjen Nilsson sedan 1897.

Verksamheten har utvecklats från ett traditionellt jordbruk till ett nytänkande livsmedelsföretag med kallpressad rapsolja i fokus. Rapsen odlas på vår egen gård eller alldeles i närheten, vilket ger oss full kontroll över hela produktionen, från frö till flaska. Kallpressningen sker på gården och är en mycket skonsam process, som med låg temperatur och mekanisk kraft ”trycker” ut oljan ur fröna.

Detta ger oss en rapsolja av högsta kvalitet, med naturligt gyllengul färg och härligt nötig smak. Vi hoppas och tror också att vår lokala produktion kan bidra till en mer levande landsbygd, en hållbar utveckling samt ger dig möjligheten att göra hälsosamma val som ger bra livskvalitet. I vår välbesökta butik hittar du, förutom alla våra olika sorters oljor, även vinäger, senap, kryddor och marmelader.

I vårt sommaröppna gårdskafé kan du njuta av läckra smörgåsar och söta delikatesser, allt bakat och tillrett i eget kök.

Kom gärna förbi oss på gården, så berättar vi mer!

Lär känna oss som jobbar här

Agnethe Rasmusson

Gårdskafé

Axel Nilsson

Busfrö

Emma Haellquist

Flaskfyllningen

Maja Rehwin

Receptutveckling & Marknadsföring

Markus Hansson

Flaskfyllningen

Mikael Nilsson

Verkstad & Underhåll

Mikael Skoog

Flaskfyllningen

Oskar Nilsson

Minibusfrö

Emma Johansson

Gårdskafé & Gårdsbutik

Selma Kjellberg

Gårdskafé & Gårdsbutik

Tova Ljungberg

Gårdsbutik

Ulrika Österlind

Gårdsbutik

Moa Malmqvist

Gårdskafé & Gårdsbutik

Oliwia Arwidson

Gårdskafé & Gårdsbutik

Julia Axelsson

Gårdskafé & Gårdsbutik

Tintin Ljungberg

Gårdsbutik

Tilda Nilsson

Gårdskafé & Gårdsbutik

Birgitta Malmborg

Gårdsbutik

Matilda Nilsson

Gårdskafé & Gårdsbutik

Stella Svensson

Visningsvärdinna