Djuren på gården

Vår fyrbenta vänner

Ebbe och Vera välkomnar er gärna till gården. Ebbe är en brun labrador som älskar att bli klappad, speciellt på magen. Har ni väl börjat klappa Vera så vill hon inte att du slutar, helst klättrar hon upp i din famn. Även om dessa två tittar på er med sina mest bedjande ögon så har de fått mat, låt er inte luras!

Vi försöker, så gott vi kan, uppfostra dessa två godbitar att inte vara i butiken och kaféet. Vi har därför ett önskemål att våra djurbesökare leker på innergården, mest för att det inte ska bli någon orättvisa 💛

Om ni skulle vara allergiska eller rent av rädda för hund och katt, slå oss en signal innan ditt besök hos oss så kan vi ta in dem. Annars så strosar de runt här på gården och tar en tupplur när helst det behagas.

Varmt välkomna till oss!

Ebbe & Vera

Ebbe

Ebbe är född i september 2020. Han är en brun labrador men lite mer drag åt jaktlabrador. Ebbe kommer från Kroppsmarkens kennel i Tjörnarp. Han älskar att kela och är snabb fram till matskålen då det vankas mat. Ebbe är glad för katter även om den kärleken inte alltid är besvarad.

Vera

Vera är en gosig tjej född våren 2022. Hon är röd tabby vilket är en väldigt ovanlig färg för honkatter. Hon är mycket kelen och kryper gärna upp i famnen på den hon tyr sig till. Vera saknar svans pga. en medfödd deformering vilket gör att hon ser ut som en liten lokatt.

Teo - en hundängel <3

Teo var en brun labrador, född 6 maj 2014. En stor nallebjörn som älskade att åka bil, speciellt med sin mamma Anja. Teos favoritplats var på innergården där han älskade att träffa alla gäster och kanske få något gott att smaska på. I augusti 2021 hittar en observant veterinär en tumör i hans binjure. Trots en operation ville ödet något annat med Teo och han lämnade oss den 2 juni 2022.

Tack fina, fina Teo för all tid vi fick med dig.

Kram från hela din Gunnarshögsfamilj