Botten:
Blanda smör, florsocker, mandelmjöl, vetemjöl och salt i en skål. Bearbeta degen till ett grynigt mjöl. Tillsätt ägg och blanda tills degen blivit en boll. Kyl i 30 min.
Mazarinmassa:
Arbeta ihop mandelmassa och smör tills alla klumpar försvinner, gärna i en bakmaskin . Tillsätt äggen, lite i taget. Tillsätt citronolja och kardemumma, blanda ihop.
Kalva ut degen och fodra en form, fördela mazarinmassan i ett jämt lager. Baka av i mitten av ugnen i ca 40 min på 175 grader. Akta så den inte bränns vid.
Vaniljpannacotta:
Lägg gelatinet i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och vaniljstång. Låt gräddblandningen svalna något, blanda sedan med gelatinet. Låt stelna i kylen i ett dygn. Vispa försiktigt upp pannacottan och spritsa på kakan.
Marinerade rabarber:
Koka upp allt och lägg i rabarberna minst i ett dygn.