Vinägrett med timjan

Vår vinägrett har en bas av äppelcidervinäger gjord på svenska äpplen och kallpressad rapsolja med smak av timjan. Den passar bra till vann mat, som ugnsrostade grönsaker, och självklart till sallader.

Snabbaste potatissalladen
gör du genom att blanda vår vinägrett med nykokt färsk­potatis, späda spenatblad och purjolök.

Rostbiff’ á la Gunnarshög
är läckert både som lunch och på buffén. Häll vinägretten över tunt skivad rostbiff, toppa med körsbärstomater, kapris, rostade pinjenötter och nymalen svartpeppar.

Ugnsbakad spetskål
är gott som tillbehör eller förrätt. Dela en spetskål i fyra delar,  blanda rapsolja, vinägrett och salt och pensla över kålen. Toppa med rostade rapsfrön och Västerbottenost. Tillaga i ugnen på 225 ° i ca 30 min tills kålen är mjuk. Servera gärna med lite smör eller extra vinägrett.

Ingredienser

Vinägrett Köp