Gör så här:
Pannacotta:
Koka ihop grädde och socker och tillsätt gelatinbladen. Låt svalna något. Blanda yoghurt och vaniljsocker i en bunke. Sila den avsvalnade grädden över yoghurten och rör ihop. Häll upp pannacottan i fina glas och låt stå i kylen minst 4 timmar. De går även att förbereda dagen innan servering.
Kompott:
Hacka tranbären i mindre bitar och kärna ur vaniljstången. Blanda ihop alla ingredienserna och låt dem puttra på svag värme i ca 20 min. Låt kompotten svalna innan servering.
Rapsfröcrunch:
Värm smör och socker i en stekpanna tills de är gyllene. Ta pannan från värmen och rör i rapsfröna. Häll ut blandningen tunt på bakplåtspapper och låt svalna. Bryt i önskad storlek.
Toppa pannacottan med kompott och crunch. Låt desserten stå svalt tills den ska ätas. Njut!