Omelettmuffins

Sätt ugnen på 175 grader.

Blanda ägg, mjölk och keso till en smet. Krydda med salt och peppar efter smak.

Dela tomat och paprika i små tärningar.

Pensla en muffinsplåt med ramslöksolja.

Fördela tomat och paprika i botten på formarna och fortsätt sedan sedan med riven ost över grönsakerna.
Häll över omelettsmeten, spara gärna ca 1/3 upp till kanten så att inte smeten rinner över. Toppa med skivad salladslök.

Sätt in i ugnen och tillaga i ca 20 minuter. Omeletterna ska få en gyllene färd.

Låt gärna omeletterna vila och hinna sätta sig innan du tar ur dem ur formarna. De funkar även utmärkt att förbereda ett par dagar i förväg och förvara i kylskåp.

Ingredienser

4 st ägg
1 dl keso
1 dl valfri riven ost, gärna en lagrad och smakrik ost
0,5 dl mjölk
1 st tomat
1 st liten paprika
1 salladslök
Ramslöksolja Köp
Salt & peppar