1 form 30 x 40 cm
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och fluffigt. Tillsätt rapsolja och kallt kaffe. Sikta i kakao, bakpulver och vetemjöl. Vänd försiktigt ner i smeten. Klä en långpanna 30 x 40 cm med bakplåtspapper och pensla med rapsolja. Häll smeten i långpannan och baka i ugnen i ca 30 minuter eller tills kakan känns torr när du sticker i den. När kakan är färdig, strö över lite socker och lägg på ett till bakplåtspapper. Vänd sedan kakan och ta bort bottenpappret och låt svalna.
Glasyr:
Smält smöret, tillsätt därefter kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker under omrörning. När krämen är klumpfri och blank, bred över den kalla kakan. Strö över rostad kokos (rosta i stekpannan eller ugnen tills den blir gyllene, väl värt mödan och det bli mycket godare).