EVENEMANG 

Hos oss på Gunnarshögs Gård har vi ständigt något på gång. Vi vill dela med oss av den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss genom åren genom visningar i vår produktion, kallpressning i minipresseriet eller genom att provsmaka och ta del av våra recept. För dig som besökt oss tidigare försöker vi alltid hitta på något nytt men givetvis behåller vi även många guldkorn. Här nedan kan du se våra kommande evenemang samt våra olika visningspaket. Är du mer intresserad av vad som händer på gården titta gärna in på vår Facebook sida här och följ vår vardag. Varmt välkommen till oss!

​Tisdagssoppa

Våra soppluncher startar den 22 oktober och fortsätter tre tillfällen till under hösten. Till soppan serveras bröd och smör samt kaffe och en liten sötsak på maten. Soppan är glutenfri och går att få laktos, bara säg till oss. Allt så klart lagat, bakat och tillrett med vår raps.

Pris: 69 kr/person
Datum: 22 okt, 5 nov, 19 nov och 3 dec
Öppet: 11-14
I butiken: -10% rabatt undantaget foder och presentkort.
 
Varmt välkomna till oss!

​TORSDAGSSCONES

För er som har längtat hela sommaren efter Sofias nybakade scones är de äntligen tillbaka!
Under fyra torsdagar i höst kan du njuta av våra smarriga scones. Till våra scones, som finns i flera olika smaker och varianter, däribland glutenfria serverar vi smör, ostkräm smarrig hårdost och våra goda marmelader. För dig som inte kan vara utan en kopp kaffe har vi så klart det också. Allt så klart lagat, bakat och tillrett med raps.
 
Pris: 79 kr/person
Datum: 17 okt, 7 nov, 28 nov och 5 dec
Öppet: 11-15
I butiken: -10% rabatt undantaget foder och presentkort.
 
Varmt välkomna till oss!