EVENEMANG 

Hos oss på Gunnarshögs Gård har vi ständigt något på gång. Vi vill dela med oss av den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss genom åren genom visningar i vår produktion, kallpressning i minipresseriet eller genom att provsmaka och ta del av våra recept. För dig som besökt oss tidigare försöker vi alltid hitta på något nytt men givetvis behåller vi även många guldkorn. Här nedan kan du se våra kommande evenemang samt våra olika visningspaket. Är du mer intresserad av vad som händer på gården titta gärna in på vår Facebook sida här och följ vår vardag. Varmt välkommen till oss!

Adventsfika - hemma

Vi hade tänkt erbjuda er en mysig sittning i vårt gårdskafé. Med julgran, hemmagjord glögg, nybakade kakor, tryfflar och mycket annat gott. Istället får ni en del av detta, hemma eller att skicka till någon ni tycker om.

Julfika 1 - för utlämning på Österlen

Paket nummer 1 erbjuder vi till dig som bor i vår närhet eller för dig som vill skicka en god och mysig fika till någon du tycker om som bor på Österlen. Fastän du bor någon helt annan del av landet så kan du pigga upp någon som behöver det.
Innehåller: Mandelmussla med hjortronsylt, saffransmazarin med tranbärsgelé, tryfflar - chili, citron och pepparkaka, skuren pepparkaka med mandel och saffransbiscotti. I paketet finns även lite trevligt pyssel, 185 kr och räcker till två personer. Utlämning 29/11, 6/12 och 13/12.

Leveransinformation, anges i meddelanderutan: 
Ange datum som ni vill ha julfikan levererad 29/11, 6/12 eller 13/12.
Om du vill ge bort fikan till någon annan vänligen ange namn, leveransadress, telefonnummer samt eventuell hälsning till mottagaren.

Julpaket 2 - för postpaket

I paket nummer 2 har vi fyllt på med glögg, rostade nötter, biscotti, kola och tryfflar - chili, citron och pepparkaka, allt hemmagjort i vårt gårdskafé. Du kan både njuta av fikan själv eller skicka den till dina nära och kära som du kanske inte har möjlighet att träffa lika ofta som ni brukar! I paketet finns även lite trevligt pyssel. Passar för två personer, 395 kr + frakt. 

Leveransinformation, anges i meddelanderutan: 
Om du vill ge bort paketet till någon annan vänligen ange namn, leveransadress, telefonnummer samt eventeullt personligt meddelande till mottagaren. Paktet kommer att skickas till närmate utlämnningsställe om inget annat anges.
 
Vi skickar gärna med en personlig hälsning i båda paketen.
 
Boka i nätbutiken, [email protected] eller 0414–32003.

SOPPDAGAR

Om vi kan så startar vi våra omtyckta soppluncher den 3 februari. Till soppan serveras bröd och smör samt kaffe och en liten sötsak på maten. Soppan är glutenfri och går bra att få laktosfri, bara säg till oss. Allt så klart lagat, bakat och tillrett i vårt eget kök. Det går lika bra att hämta här hos oss och njuta hemma. Vi packar då ihop en smarrig låda med godsaker som du kan ta med hem till dig själv eller lämna till någon du tycker om.

Datum: 3/2, 11/2 och 15/2
Tid: kl. 11–14
Pris: 79 kr/person

I butiken: -10% rabatt undantaget foder och presentkort.
Förboka ditt bord innan ditt besök hos oss. Vill du hellre ha take away, det fixar vi också hör bara av dig till oss på [email protected] eller 0414–32003.

SCONESDAGAR

Om vi kan så startar vi även våra sconesdagar den 2 mars. Till våra scones, som finns i flera olika smaker och varianter, däribland glutenfria serverar vi smör, ostkräm smarrig hårdost och våra goda marmelader. För dig som inte kan vara utan en kopp kaffe har vi så klart det också. Det går lika bra att hämta här hos oss och njuta hemma. Vi packar då ihop en smarrig låda med godsaker som du kan ta med hem till dig själv eller lämna till någon du tycker om.

Datum: 2/3, 10/3 och 25/3
Tid: kl. 13-16
Pris: 79 kr/person

I butiken: -10% rabatt undantaget foder och presentkort.
Förboka ditt bord innan ditt besök hos oss. Vill du hellre ha take away, det fixar vi också hör bara av dig till oss på [email protected] eller 0414–32003. Håll dig uppdaterad på vår hemsida om 

SPORTLOVSKUL

Sportloven på Österlen kankse inte innehåller snö men trots detta finns det mycket spännande att göra för barnen.
Måndag 22 februari:  Visning i rapsoljeproduktionen. Vi lär oss mer om rapsens väg från frö till flaska. Hur lång är en rapsrot och hur många rapsfrön blir det egentligen av ett enda rapsfrö?
Tisdag 23 februari: Vi längtar efter våren och gör oss redo för att möte den på odlingsbordet. Så dina egna frön i krukor och lär dig om hur du bäst tar hand om dem där hemma.
Onsdag 24 februari: Här på Gunnarshög får vi skräp så som tomma glasflaskor, papper, metallock m.m. Denna dag kommer vi att lära oss mer om källsortering med hjälp av sopsamlar-monstren, vi pysslar med skräp, vi källsorterar skräp och tittar på vad blir skräpet i nästa liv.

Vi avslutar med lunch, varm must och att grilla S’morse ute på vår innergård. Vi kommer att vara ute så ta bra med kläder på er så att ni inte fryser (rekommenderas även till medföljande vuxna)

Datum: 22, 23 och 24/2 (vecka 8)
Tid: kl. 11-12
Pris: 75 kr/barn och 100 kr/vuxen.
 

Kom frisk och håll avstånd
Vi har spritstationer och luftigt mellan borden. Max 10 personer i butiken åt gången.
Vi håller öppet så länge vi kan och annonserar nya aktiviteter efter hand så kika gärna in på hemsidan eller sociala medier innan du besöker oss.

Varmt välkommen till oss!