EVENEMANG 

Hos oss på Gunnarshögs Gård har vi ständigt något på gång. Vi vill dela med oss av den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss genom åren genom visningar i vår produktion, kallpressning i minipresseriet eller genom att provsmaka och ta del av våra recept. För dig som besökt oss tidigare försöker vi alltid hitta på något nytt men givetvis behåller vi även många guldkorn. Här nedan kan du se våra kommande evenemang samt våra olika visningspaket. Är du mer intresserad av vad som händer på gården titta gärna in på vår Facebook sida här och följ vår vardag. Varmt välkommen till oss!

SCONESFIKA - FÖR UTLÄMNING PÅ ÖSTERLEN

Detta paket erbjuder vi till dig som bor i vår närhet eller för dig som vill skicka en god och mysig fika till någon du tycker om som bor på Österlen. Fastän du bor någon helt annan del av landet så kan du pigga upp någon som behöver det. Detta paket fungerar även för dig som exempelvis vill ha ett digitalt konferensmöte och vill ha tillhörande fika.
Innehåller: Scones (fyra stycken), två sorters marmelad, färskost, vispat smör, lagrad ost samt te av god kvalité. I paketet finns även lite trevliga kluringar samt recept på scones om du vill baka själv. Sconesen finns att få som gluten- och mjölkfria. 

Datum: 3/2, 11/2, 15/2, 3/3, 11/3 och 15/3
Tid: kl. 11–14 för utkörning på Österlen samt för upphämtning på gården 
Pris: 220 kr och räcker till två personer och då ingår utkörning på Österlen.
Bokning: Boka gärna i nätbutiken eller i länken här.
 
Leveransinformation, anges i meddelanderutan när du beställer i nätbutiken: 
Ange datum som ni vill ha sconesfikan levererad 3/2, 11/2, 15/2, 3/3, 11/3 och 15/3 samt namn, leveransadress, och telefonnummer. Vill du skicka med en personlig hälsning till mottagaren, vänligen ange det här.

SPORTLOVSCHALLENGE 2021

Vår natur har fantastiskt mycket att  erbjuda och därför vill vi utmana er med 10 olika Challenges i sydöstra Skåne.  
Ta med familjen på utflykt och bestäm  själva hur många Challenges ni vill göra och när ni vill göra dem. Beställ en fikakasse med överraskning och var med och tävla! 

Fikakasse med överraskning!
Den 22, 23 och 24 februari kan du hämta en fikakasse från oss med en överraskning som ni får öppna efter uppdragen. Beställ senast dagen innan på [email protected]

Innehåller: Pizzabullar, äppelmust, äpple, liten sötsak samt en överraskning till barnen.
Tid: kl. 10–15 för upphämtning på gården 
Pris: 75 kr för barn och 100 kr för vuxna

Tävla om ett Triangia stormkök 
Gör minst tre Challenges och ta chansen att tävla om ett fint Triangia stormkök med gasolbrännare. Skicka in minst tre utförda uppdrag i form av bilder eller filmer på varje genomförd Challenge till [email protected] 
Senast söndag 28 februari 2021 behöver vi ert bidrag. Vi lottar sedan ut en vinnare av bidragen som kommer in.

Om ni inte har möjlighet att göra uppdragen på Österlen kan ni självklart vara med och tävla ändå. Välj minst tre uppdrag och gör dem på andra platser som ni beskriver när du skickar in era tävlingsbidrag. Detta är kostnadsfritt och du behöver inte komma till oss för att delta.
 

Här hittar ni alla Challenges samt en karta till respektive plats.

Lycka till med era Challenges!

POSTFIKA - POSTOMBUD

I detta paket har vi fyllt på med äppelmust, biscotti, tre olika tryfflar, 2 av varje sort av mjölkchoklad och hasselnöt, mörk choklad med hallon och vit choklad med lakrits och två sorters kola, en med choklad och en med vanilj, hemmagjort i vårt gårdskafé. Du kan både njuta av fikan själv eller skicka den till dina nära och kära som du kanske inte har möjlighet att träffa lika ofta som du brukar! Eller varför inte fika på distans med kollegor som du för tillfället inte träffar. I paketet finns även lite trevliga kluringar. Passar för två personer eller till två fikatillfällen, 295 kr inkl. frakt.
 
Bokning
Boka gärna i nätbutiken. För dig som hellre vill använda mejl, vänligen fyll i länken här.

Leveransinformation, anges i meddelanderutan när du beställer i nätbutiken: 
Ange namn, leveransadress, och telefonnummer. Vill du skicka med en personlig hälsning till mottagaren, vänligen ange det i meddelanderutan.
 

POSTFIKA - BREVLÅDA

I detta paket har vi cookies med chokladknappar, 70 procentig choklad med rostade rapsfrön, tre olika sorters tryffel av mjölkchoklad och hasselnöt, mörk choklad med hallon och vit choklad med lakrits och smarrig kola, allt hemmagjort i vårt gårdskafé. Du kan både njuta av fikan själv eller skicka den till dina nära och kära som du kanske inte har möjlighet att träffa lika ofta som ni brukar! Eller varför inte fika på distans med kollegor som du för tillfället inte träffar. I paketet finns även lite trevliga kluringar. Passar för en eller flera fikatillfällen beroende på dagsformen, 195 kr inkl. frakt.
 
Bokning
Boka gärna i nätbutiken. För dig som hellre vill använda mejl, vänligen fyll i länken här.

Leveransinformation, anges i meddelanderutan när du beställer i nätbutiken: 
Ange namn, leveransadress, och telefonnummer. Vill du skicka med en personlig hälsning till mottagaren, vänligen ange det i meddelanderutan.

Kom frisk och håll avstånd
Vi har spritstationer och luftigt mellan borden. Max 5 personer i butiken åt gången.
Vi håller öppet så länge vi kan och annonserar nya aktiviteter efter hand så kika gärna in på hemsidan eller sociala medier innan du besöker oss.

Varmt välkommen till oss!