EVENEMANG 

Hos oss på Gunnarshögs Gård har vi ständigt något på gång. Vi vill dela med oss av den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss genom åren genom visningar i vår produktion, kallpressning i minipresseriet eller genom att provsmaka och ta del av våra recept. För dig som besökt oss tidigare försöker vi alltid hitta på något nytt men givetvis behåller vi även många guldkorn. Här nedan kan du se våra kommande evenemang samt våra olika visningspaket. Är du mer intresserad av vad som händer på gården titta gärna in på vår Facebook sida här och följ vår vardag. Varmt välkommen till oss!

Åppel- & Maskininspirerad helg på gården

Under septembers sista helg hyllar vi äpplet och våra fina lantbruksmaskiner lite extra. Vi har öppet vårt gårdskafé med massor av olika goda äppelinspirerade bakverk. I gårdsbutiken har vi bullat upp med godsaker och fått hem några mycket eftertraktade äppelinspirerade produkter.
 
Förutom äpple har vi denna helg både små maskiner, gamla maskiner och nya maskiner på plats på gården.
Sitt i maskinerna, fota maskinerna och helt enkelt prata maskiner med likasinnade.
Alla åldrar är välkomna, men mellan kl. 11-12 och kl. 13-14 båda dagarna har vi maskinvisning speciellt för barn i åldern 1–7 år, max 30 personer per visning där barn är prioriterade.
 
Åk med på en traktortur med vagn för dig som vill känna vinden i håret, turen går kl. 10.00, 12.00 och 13.00 båda dagarna.
 
Självklart är vårt rapshav öppet för dig som vill ta ett dopp. Även minipressen är ute för dig som vill pressa egen rapsolja, 50 kr/person (obs, ingen visning).
 
Datum: 26–27/9
Tid: kl. 10-16

 

Bebiskafé

Kom till vårt bebiskafé i gårdskaféet i höst med start 21 augusti. Varje träff har vi olika teman och förmiddagen avslutas med lunch och kaffe. I priset ingår aktivitet, lätt lunch (undantaget den 22/10 då det är fikabuffé) samt kaffe. Lunchen finns både som gluten och laktosfritt alternativ. I höst har vi extrainsatta datum då vi sett en stor efterfrågan.
 
Datum: 21/8, 26/8, 15/9, 24/9, 20/10, 22/10, 20/11 och 25/11 
Öppet: kl. 11–13
Pris: 150 kr/träff

Föranmälan krävs till alla tillfällen, vill ni anmäla er eller har frågor vänligen kontakta oss på [email protected]arshog.se eller 0414-320 03.

(21/8 INSTÄLLD) och (26/8 FULLBOKAD) Powerwalk i Vallby city med omnejd 
Ta med vagnen och snöra på dig dina skönaste ut-och-gå-skor så tar vi med de små på en härlig promenad, ca 7 km.

15/9 Bebismassage FULLBOKAD
Massör Linda Leufstedt besöker oss och visar avkopplande massage för din bebis.

(24/9 FULLBOKAD) och (30/9 FULLBOKAD) Hjärt- och lungräddning på barn 
Vi lär oss mer om HLR för barn tillsammans med SÖRF, Sydöstra Skånes räddningstjänstförbund.

20/10 Läsning och barn FULLBOKAD
Denna tisdag dyker Simrishamns bokbuss upp hos oss.
Varför ska vi läsa för våra små liv och vad finns det för utbud på våra bibliotek?

22/10 Fikabuffé FULLBOKAD
Träffen för dig som het enkelt gillar god fika. Vår Elna, som är en fantastisk konditor har till detta tillfälle bakat upp ett helt gäng med små naggande goda bakverk tillsammans med en kopp kaffe eller te för er att njuta av.

20/11 och (25/11 FULLBOKAD) Julklapps- och presentinslagning
Ta med dig dina julklappar eller presenter – vi har pyntet. Slå in dina presenter och gör dina paket till en fröjd att öppna.
 

Kom frisk och håll avstånd
Vi har spritstationer och luftigt mellan borden. Max 10 personer i butiken åt gången.
Vi håller öppet så länge vi kan och annonserar nya aktiviteter efter hand så kika gärna in på hemsidan eller sociala medier innan du besöker oss.

Varmt välkommen till oss!