Djuren på gården

Vår fyrbenta vänner

Teo, Ebbe och Ceasar välkomnar er gärna till gården. Teo älskar att bli kliad och klappad, speciellt på magen. Ebbe är vår bebis, ny familjemedlem här på gården sedan julen 2020. Har ni väl börjat klappa Ceasar så vill han inte att du slutar. Det blir du vänligt informerad om då han petar på dig med tassen. Även om dessa tre herrar tittar på er med sina mest bedjande ögon så har de fått mat, låt er inte luras!

Vi försöker, så gott vi kan, uppfostra dessa tre godbitar att inte vara i butiken och kaféet. Vi har därför ett önskemål att våra djurbesökare leker på innergården, mest för att det inte ska bli någon orättvisa 💛

Om ni skulle vara allergiska eller rent av rädda för hund och katt, slå oss en signal innan ditt besök hos oss så kan vi ta in dem. Annars så strosar de runt här på gården och tar en tupplur när helst det behagas.

Varmt välkomna till oss!

Teo, Ebbe & Ceasar

Ceasar

En livsnjutare i sina bästa år. Ceasar kom till oss en dag, skygg och ensam. Idag är han betydligt modigare och låter sig gärna klappas och klias men gillar hellre att vara på marken än att bli upplyft. Han har ett otroligt högt spinnande så det går inte att missa när han är belåten.

Teo

Teo är en stor nallebjörn som älskar att åka bil, speciellt med sin mamma Anja. För det mesta är Teo på innergården för att inte missa att hälsa på någon av er gäster. Har ni godis i fickorna hittar han det direkt. Låt honom bara inte smaka, vi jobbar nämligen med den där berömda vikten…

Ebbe

Ebbe är vår bebis, född i september 2020. Han är en brun labrador precis som Teo. Han älskar att kela och är först fram till matskålen då det vankas mat. Ebbe är precis som Teo, mycket glad för katter även om den kärleken inte alltid är besvarad.