After Shave

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.
 
Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.

En återfuktande och svalkande aftershave.
Innehåller ekologisk rapsolja som lugnar irritation och rodnad i huden efter rakning samt solrosolja med hög andel skyddande antioxidanter.

Tillverkare: Rapsodine

Innehållsförteckning: Aqua, Cetearyl Alcohol, Canola Oil, Glycerin, Isopropyl Myristate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimenthyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Parfum, Cetearyl Glucoside, Squalane, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 60, Helianthus Annuus Seed Oil, Benzoic Acid, Sorbitan Isostearate, Dehydroacetic Acid, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Citronellol, Geraniol.
 
75 ml
Pris: 159 kronor
Exkl moms: 127 kronor
Antal:  
After Shave