Kunzea kräm

Rapsoljan har många goda egenskaper förutom som matolja, och studier har påvisat att den även har mycket goda, lindrande effekter på torr och irriterad hud och kan lindra eksem lika effektivt som kortison, men utan kortisonets biverkningar. En anledning till den goda läkeeffekten kan vara att rapsoljan är rik på steroler, som är kända för att dämpa inflammationer och lindra hudirritationer.
 
Vi samarbetar med Rapsodine, som tagit fasta på dessa läkande effekter och tillverkar sin hudvårdsserie baserad på vår rapsolja. Alla produkter lämpar sig väl till den dagliga hudvården, är tillverkade av vegetabiliska råvaror och har inte testats på djur.

Kunzeakräm är en mjukgörande, återfuktande och skyddande hudkräm med lång fuktighetsbevarande verkan. Krämen innehåller en hög andel ekologisk rapsolja samt den välgörande eteriska oljan med anti-inflammatorisk verkan från kunzeabusken.

Krämen är särskilt lämplig till torr, känslig och problematisk hud och kan även användas på hud med akne.

Tillverkare: Rapsodine

Innehållsförteckning: Aqua, Canola Oil, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Kunzea Ericoides Leaf Oil, Hydroxyethyl, Acrylate/Sodium, Acryloyldimethyl, Taurate,Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citronellol, Limonene.
 
200 ml
Pris: 439 kronor
Exkl moms: 351 kronor
Antal:  
Kunzea kräm