Köpvillkor

I Gunnarshögs webbutik är det enkelt och säkert att handla och fritt från obehagliga överraskningar. Därför erbjuder vi 14 dagars öppet köp, samt blixtsnabba leveranser. Nedan ser du våra fullständiga köpvillkor!

Priser
Alla priser inkluderar svensk mervärdesskatt (12% på livsmedel och 25% på övriga produkter).

Öppet köp
Vi erbjuder 14 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig.

Returadressen är:
Gunnarshög Jorbruks AB
Gunnarshögs Gård 
276 56 Hammenhög

Leverans
Nu har vi infört en fraktfri gräns vid 1 000 kr. Dvs handlar du för mer än 1 000 kr i webbutiken får du dina varor hemskickade fraktfritt. Detta gäller endast för beställning av de varor som finns i webbutiken och ej vid beställning via mail eller telefon.
Leverans sker med Posten Sverige AB enligt nedan. Vår ambition på Gunnarshög är att packa och skicka varorna samma eller följande dag som beställningen har registrerats hos oss. Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar, normalt tar det längre tid vid beställning av OPARFYMERADE produkter då vi har mindre lager av dessa. 

Posten: Total leveranstid är normalt 2-5 arbetsdagar. Beställningen levereras till ditt närmaste Posten. Det utgår en avisering i första hand via e-post, annars via brev, det är alltså viktigt att använda en fungerande mail-adress och ett fungerande mobiltelefonnummer.

Vid mottagning av paket.
Som köpare ansvarar du för att försändelsen du kvitterar ut är i fullgott skick. Är paketet skadat kvittera INTE ut försändelsen. Kontakta oss snarast.  
Vid mottaget gods vänligen kontrollera så att varorna stämmer överens mot följesedeln, vid eventuella avvikelser meddela oss omgående. 

Fraktkostnad se nedan.

        Vikt       Frakt 
    0 - 2 kg        45 kr
    2 - 7 kg        65 kr 
  7 - 20 kg        85 kr 
20 - 25 kg      125 kr 
25 - 40 kg      170 kr 
40 - 50 kg      205 kr 

För paket som ej hämtas ut debiterar vi en avgift på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

En godkänd beställning är bindande, vill Du ändra eller ta bort din beställning så skall Du så fort som möjligt höra av dig till oss via e-post eller telefon

Betalning
För att öka säkerheten i webbutiken ansvarar Klarna/Nordea Finans AB både för fakturering och administration.

Faktura: Du betalar i efterskott per faktura. Betalningsvillkor är 14 dagar. Du måste vara över 18 år och får ej ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura. Leveransadressen måste även vara samma som din folkbokföringsadress. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta motsvarande 24 % plus vid var tid av Riksbanken fastställd referensränta.

Kort- eller direktbetalning

För fullständiga betalningsvillkor se Klarnas köpvillkor

Reklamation
Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en defekt vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv vad felet är.

Säkerhet & Sekretess
Gunnarshögs Gård garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.
Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda den här webbplatsen accepterar du användning av cookies

Order från utlandet
Vi kan tyvärr endast skicka inom Sverige, så vi tar inte emot order från utlandet.

Vi reserverar oss för skrivfel och tekniska fel på hemsidan.

Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]