Gårdsbutiken

 

GÅRDSBUTIK

I vår gårdsbutik hittar du hela vårt sortiment.
Här finns såklart vår varsamt kallpressade rapsolja i olika stora förpackningar. Vi har också en rad smaksatta rapsoljor, kryddade och smaksatta med endast naturliga smaker och kryddor. Tillsammans med vår egen kallpressad linfröolja, linolja, marmelad, müsli och vinäger finns här också, senap, kryddor, honung, ägg och mycket annat gott.
Har det med mat och kvalitet att göra så finns det alldeles säkert i vår gårdsbutik.

Vi som jobbar i gårdsbutiken är väl hemma bland alla våra produkter och vi tipsar dig mer än gärna om hur de bäst kan användas. Gårdsbutiken är öppen hela året, med utökade öppettider från maj och fram till oktober.

Varmt välkomna till oss!

 

 


ÖPPETTIDER

ÖPPET I GÅRDSBUTIKEN

Januari - mars

Vardagar kl. 8-17 (mellan kl 8.00 och 9.00 har vi öppet för dig som befinner dig i riskgruppen)
Lördag kl. 9-16 (mellan kl 9.00 och 10.00 har vi öppet för dig som befinner dig i riskgruppen)
Söndag STÄNGT

April-december

Vardagar kl. 8-17 (mellan kl 8.00 och 9.00 har vi öppet för dig som befinner dig i riskgruppen)
Helger kl. 9-16 (mellan kl 9.00 och 10.00 har vi öppet för dig som befinner dig i riskgruppen)

Beställ och hämta

Hämta din färdigpackade kasse varor hos oss på gården! Kika in i nätbutiken och ring eller maila oss vilka varor du vill beställa så packar vi och kommer ut med din kasse till dig i bilen.
Betala smidigt med Swish.

Kom frisk och håll avstånd

För dig som besöker vår gårdsbutik: Vi har max 5 personer samtidigt i butiken. Det finns handskar och handsprit tillgängligt. Mellan kl. 11–14 är det mest besökare så välj gärna en annan tid. För dig som inte vill gå in packar vi gärna varorna till dig och kommer ut till parkeringen. Kom frisk och håll avstånd!
Vi håller öppet så länge vi kan och annonserar nya aktiviteter efter hand så kika gärna in på hemsidan eller sociala medier innan du besöker oss.

Varmt välkommen!