GÅRDSBUTIK

I vår gårdsbutik hittar du hela vårt sortiment.
Här finns såklart vår varsamt kallpressade rapsolja i olika stora förpackningar. Vi har också en rad smaksatta rapsoljor, kryddade och smaksatta med endast naturliga smaker och kryddor. Tillsammans med vår egen kallpressad linfröolja, linolja, marmelad, müsli och vinäger finns här också, senap, kryddor, honung, ägg och mycket annat gott.
Har det med mat och kvalitet att göra så finns det alldeles säkert i vår gårdsbutik.

Vi som jobbar i gårdsbutiken är väl hemma bland alla våra produkter och vi tipsar dig mer än gärna om hur de bäst kan användas. Gårdsbutiken är öppen hela året, med utökade öppettider från maj och fram till oktober.

 

 

 

 

ÖPPETTIDER

ÖPPET I GÅRDSBUTIKEN

Vardagar 9-17
Lördag 10-16

Öppettider Jul & Nyår

Vi har öppet i vår gårdsbutik och vårt gårdskafé alla helgfria vardagar 9–17 samt lördag 23/12 och 30/12 kl. 10–16. Vi öppnar åter tisdag 2/1 vardagar 9–17 och lördagar 10–16

Vi är jätteglada för att så många av våra besökare är både kaffe- och fikasugna. Vi har därför bestämt oss för att ha öppet året runt i vårt lilla butikskafé undantaget våra storhelger Påsk, Rapsfrossa, sommar då vi har öppet i gårdskaféet. I vårt lilla butikskafé serverar vi kakor och bakelser, så klart inspirerat av vår raps! Vi följer också samma öppettider som butiken.

Mer information om våra aktiviteter på gården hittar ni här.